top of page
room-temperature-blacking-for-iron-steel

Despre Blackfast:

Compania Blackfast Chemicals este specializata in producerea de solutii chimice pentru brunarea la rece a pieselor din fonta si otel.

Brunarea la rece este un proces chimic prin imersie ce are loc la temperatura mediului ambiant.

Avantajul acestui procedeu de brunare consta in faptul ca la innegrire dimensiunile pieselor nu se modifica. Orice producator de componente industriale de precizie care necesita un finisaj decorativ, este un potential client pentru noi.

Domeniul de aplicatibilitate:

Compania Blackfast Chemicals din Marea Britanie, specializata in producerea de solutii chimice pentru brunare la rece a pieselor din fonta si otel, vinde cu succes gama sa de produse la companii industriale constructoare de masini din Anglia, cat si din strainatate.

 

Clientii pentru aceste produse sunt companii care produc componente din otel si fonta. O finisare uniforma in negru a acestor componente este in prezent de mare actualitate si adauga un plus de valoare produsului.

Compania are in prezent clienti care utilizeaza produse pentru innegrire de la 25l/an pana la 10.000l/an. Numai pe piata din SUA se inregistreaza un volum de cca. 6 mil USD/an.

Utilizatorii procedeului Blackfast:

In cele ce urmeaza va indicam cateva din domeniile in care se utilizeaza procedeul de brunare Blackfast si cateva companii cu renume international care au adoptat noua tehnologie.

 

Productia de SCULE DE MANA - Sandvik, Bahco, Euro-tools, Stanley-tools, Sykes Pickavient, Draper Tools, L.S. Starett.

 

Echipamente pentru prelucrarea metalelor: Cincinnati, J.S. Henderson, Colchester Lathe, Yamazaki Mazak, Aida Bliss, Addison McKee.

 

Port scule si scule de debitat: Sandvik, Kenmetal Hertl, Bristol Tool and Gauge.

 

Procedeul mai este utilizat in domenii ca: productia de echipamente si accesorii, in scularii, in industria auto, in industria de echipamente hidraulice si pneumatice, in productia de arme si in industria metalelor neferoase.

bottom of page